fredag 28 december 2007

Nyårsinspiration!

Snart är det dags att vinka av 2007 och kliva in i 2008! Nyårsafton är en dag som omges av glitter och glamour, så vi bjuder på lite glammig inspiration i form av två kort och ett placeringskort som vi hoppas ska inspirera er lite. Att göra egna personliga placeringskort är både snabbt och lätt - och brukar bli väldigt uppskattat! Vi kommer att bjuda på ännu fler nyårstips de kommande dagarna så kika in här igen innan nyår :-)

Det första kortet är gjort med Penny Black sticker. Texten är Quickutz Snowday som fått Stickles Diamond på sig. Perfekt att ta med till nyårsfesten!

Designer: Susanne

Nästa kort glittrar massor. Här har Susanne använt sig av Stickles Diamond inte bara på bokstäverna utan även på det mönstrade papperet. Runt kanten på kortet har hon ritat med en embosspenna och sedan embossat med silver.

Designer: Susanne

Till sist ett placeringskort i vitt och silver. Wilma är stämplad med VersaMagic och är sedan embossad med silver. Texten är skriven med silverpenna och Stickles Diamond längs kanten. Till männen kan ni ju använda er av en Ludwig-stämpel istället.

Designer: Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar