lördag 30 augusti 2008

QuicKutz Nesting Shapes och nya bebismotiv

Elin har gjort tre kort där hon använt Nesting Shapes (cookie cutter-dies) från QuicKutz. De utstansade figurerna med babytema kommer från setet Baby shapes (som också finns i en annan variant) och ringen på det översta kortet är från setet Nesting Shapes - Circles. Stämplarna med bebismotiv släpps på mässan i Göteborg första helgen i september.


Motivet på det här kortet heter Liten kryper och är färglagt med ProMarkerpennor. De utstansade figurerna sitter på distanskuddar. Texten är stämplad med magnetstämpelalfabetet Evolution.





Här har Elin stämplat kortbasen med en av Kortmakarens egna textstämplar. De utstansade figurerna har hon färgat in med samma blå dyna som hon stämplat bakgrunden med. Sedan har Elin fäst dem på distanskuddar för att ge kortet djup.





Här har Elin stansat ut figurerna i ett papper och sedan använt hålen som schablon. Elin duttade med en stämpeldyna (grön) och gjorde på så vis sitt eget bakgrundspapper. Sedan klistrade hon även fast några utstansade figurer (de lila). Bebismotivet heter Liten med filt och är färglagt med ProMarkerpennor och sedan fastsatt med distanskuddar.

1 kommentar: