torsdag 17 juni 2010

Vi skapar med sommartema!

Den närmsta tiden blir det mycket härlig inspiration med sommartema. Designteamet har gjort både kort, layouter och en fantastisk liten dagbok med dekorerade pärmar. Idag visar vi några kort som Helen har gjort.


Info: Fjärilar tycks vara en trend som aldrig tar slut! Det kanske inte är så konstigt, vad annat symboliserar sommar så mycket som fjärilar? Här har Helen stämplat motivet Fjäril flera gånger och sedan färglagt dem med ProMarkerpennor. Kortet är dekorerat med knappar, band och blommor. Texten heter Glad sommar.



Info: Motivet Blommor i ram såg vi i tisdagens inlägg. Även Helen har valt att dekorera sitt kort med minirosor fastsatta i andra blommor. Andra dekorationer är gula knappar och en bit band. Texten är densamma som ovan, Glad sommar.



Info: Blått och grönt ger verkligen en känsla av hav! Wellpappens struktur för tankarna till vatten och vågor. Här har Helen dessutom färgat wellpappen blå den bli och lagt på lite glitterlim. Stämpelmotivet heter Fisk och texten heter Grattis! 3. Kortet är dekorerat med Knappar, band och en blomma.



Detaljbild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar