onsdag 6 april 2011

Dags för mara!

Som ny ägare till Kortmakaren vill jag ta vara på allt bra som Maria åstadkom under åren med Kortmakaren. En av alla bra saker var ”Kortmakarmaran” som var väldigt uppskattad bland Er: så nu är det dags! Vi bjuder in till vårens ”Kortmakarmara” som går i blommornas tecken!

Lördagen den 21 maj träffas vi i Floda lada för en kreativ dag tillsammans. Floda lada ligger på gångavstånd från tågstationen i Floda. Var och en tar med eget material att pyssla med och de verktyg som behövs. Vi kommer att ha en tillfällig butik i ladan och hoppas få med oss allt förutom Kortmakarens egna monterade stämplar men vill ni ha någon av dem går det bra att förbeställa. I ”butiken” kommer det vara kontant betalning eller mot faktura.

Vi börjar kl. 10 och kör på fram till 22. Dagen kostar 400:- och du betalar i förskott via bankgiro eller faktura. För pengarna får du ett välkomstpaket (värde 200:-), förmiddagsfika, lunch, eftermiddagskaffe, ”nattamat”, frukt, godis och dricka. Och sist men inte minst: en fantastisk dag med alla oss andra som tycker att ”Kortmakarmaran” är det bästa som finns!

Under dagen kommer vi att ha flera utmaningar och lotterier. Fina priser utlovas! Sponsorer för dagen presenteras senare. Vi har begränsat antal platser så var ute i god tid. Först till kvarn gäller!! Anmälan görs via webbutiken eller mail: info@kortmakaren.se

Varmt välkomna till en kreativ dag!
Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar