torsdag 14 juli 2011

Save the date!

Då var det dags igen. Vi inbjuder vi till höstens Kortmakarmara som går i just höstens tecken! Vi vill ta tillvara på det som var riktigt bra från vårens mara med gott om plats och få deltagare och försöker ändra på det som var mindre bra och byter därför lokal. Lördagen den 10 september träffas vi i SMU-gården för en kreativ dag tillsammans. SMU-gården ligger i Önnered, Västra Frölunda. Var och en tar med eget material att pyssla med och de verktyg som behövs. Vi kommer att ha en tillfällig butik i lokalen och tar med oss så mycket vi kan. Vi tar dock inte med oss några av Kortmakarens egna monterade stämplar och bara en del av Kortmakarens omonterade, men vill ni ha någon till träffen går det bra att förbeställa. I ”butiken” kommer det vara betalning mot faktura och givetvis utan fakturaavgift.

Vi börjar kl. 10 och kör på fram till 22. Dagen kostar 400:- och du betalar i förskott via bankgiro. För pengarna får du ett välkomstpaket (värde ca 200:-), förmiddagsfika, lunch, eftermiddagskaffe, ”nattamat”, frukt, godis och dricka. Och sist men inte minst, en fantastisk dag med alla oss andra som tycker att Kortmakarmara är det bästa som finns.

Under dagen kommer vi att ha flera utmaningar och lotterier. Fina priser utlovas! Sponsorer för dagen presenteras senare. Då vi har begränsat antal platser så var ute i god tid. Först till kvarn gäller!! Anmäl dig här eller maila info@kortmakaren.se

Varmt välkommen till en kreativ dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar