söndag 21 augusti 2011

Stjärnbilder


Jag minns en natt i somras då jag stod på en ö i Göteborgs skärgård och tittade upp på himlen. Det var fantastiskt. Hittade ett lugn i mig. En svag ljum vind och alldeles stjärnklart. Försökte orientera mig bland alla stjärnbilder och hitta de där som man lärde sig i skolan...

Så mycket scrappande och stämplande har det inte blivit i sommar, men igår gjorde jag ett kort. Inspirerad av den vackra natten har jag använt stämplar från arket "Stjärnbilder". Jag stämplade alla stämplar huller om buller på det vita hjärtat med Hero Hues Dye Ink. Efter det har jag svampat på olika färger. När man använder dye ink funkar detta bra eftersom dessa dynor torkar så snabbt. Jag fortsatte med att använda en vit penna och måla runt om och i vissa fall på det jag stämplat. På en orange fotomatta sydde jag på en bit jeanstyg och snurrade ett par varv med papperssnöre. I snöret fäste jag en lite charm i form av en nyckel. Lite var stans på hjärtat har jag satt fast blingstenar. Filtblommorna lyfter upp färgerna i kortet lite.

Snart, mycket snart kommer det finns utstansade vita hjärtan i web-shopen och det är toppen för då är det bara att sätta igång!


/Sara-SaGam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar