onsdag 21 september 2011

Distressvecka

Den här veckans erbjudande har fokus på distressprodukter. Det finns många olika användningsområden och tekniker med dessa produkter.
Jag har valt att måla stämpeln Kastanj och blad med Distress ink refiller i kulörerna Musterd seed (gul), Peeled paint (grön) och Fired brick (röd). Färgerna är lätta att blanda och får olika nyanser beroende på hur mycket vatten man tillsätter.
Kanstanjestämpeln monterade jag på ett papper som jag färgade in med distressdynan Rusty Hinge. Till det använde jag verktyget Ink blending tool och Ink blending foam. Jag stämplade med samma dyna Hero Arts bakgrundsstämpel Friend definition. På kortbasen använde jag samma stämpel men stämplade med den transparenta dynan Versa Mark. Grattisbokstäverna kommer från clearstampsarket Small Variety Alphabet. Några stygn med symaskinen kunde jag inte låta bli.
/Maria

4 kommentarer:

  1. Wow, vilket häftigt kort. Jag gillar verkligen färgerna och så har du sytt så snyggt och dekorativt på symaskin! Kan hända att jag blir tvungen att härma dig ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack Ingrid och det är alldeles fritt att härma.

    Maria

    SvaraRadera