torsdag 3 juli 2008

Pyssla på resan - tips

Så här i semestertider stundar resor för många. För sådana som jag som gärna vill ha med sig lite pyssel på resan, så tänkte jag tipsa om ett kit som är lätt att ta med sig. När jag åker iväg skulle jag helst vilja ta med mig saker för att göra kort med dekorationer och allt, men då min packning redan innan är tung nog så måste jag begränsa mig. Därför får det bli det som behövs för att jag ska kunna montera mina nya stämplar, stämpla upp motiv och färglägga dem med ProMarkers.

Detta är vad jag tar med mig när jag åker iväg på semester i sommar (bilderna är klickbara):


Jag packar i mitt lilla kit: papper att stämpla på, omonterade stämplar, EZ Foam att montera på, vass sax, akrylkloss, svart icke vattenfast stämpeldyna, stämpelrengörare med tillhörande spray, mina ProMarker-pennor, Inkssentials White Opaque Pen att rita blänk med, samt några favorit-glitterlim (Black Diamond, Frosted Lace och Golden Rod).En sminknecessär med flera fack med dragkedja är perfekt att förvara de mindre sakerna, som pennor och dynor, i. Papper, EZ Foam och stämpelrengöringen lägger jag i en plastmapp.

De här sakerna kommer att rädda mig om det blir allt för regniga dagar när jag är ute på resa. Den lilla pysselpackningen väger inte så mycket och tar inte speciellt stor plats heller. Vill man så kan man ju packa ner några färdigbigade kortstommar, en svart penna att rita/skriva med samt några brads eller blommor så kan man göra korten helt klara på resan.

Trevlig resa!

// Maria - Hattifnatt

PS. Om du tar flyget så tänk på att packa vassa saker (bl.a. sax) och vätskor (rengöringsspray) i en väska som du checkar in, så du inte får problem vid säkerhetskontrollen. DS.

2 kommentarer:

  1. Ja det var ju smidigt och behändigt. Kan behövas om man tröttnar på släkten

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tänkte göra samma sak nu när vi ska till svärföräldrarna, men jag har stämplat upp på papper 10*10 cm så de åker med plus pennor och distresser (har stämplat på olika papper).

    Katarina

    SvaraRadera