onsdag 2 juli 2008

QK Exotic Island-inspiration!

Här bjuder Tina på härlig inspiration med QK Exotic Island Gift Set (limited edition). Exotic Island är ett cookie cutter-alfabet som passar till QK Revolution. Vi har ett fåtal alfabet kvar i butiken så skynda fynda. I paketet som kostar 790:-, finns även en lott till en dragning om en resa . Sista dag för att registrera lotten är den 15 juli 2008.




Här har Tina använt sig av endast ytterkanterna från typsnittet. Kortet är dekorerat med Petaloo-blommor ur kollektionen Pink Poodle. Den prickiga blomman är ur Daisy Box Small och blomman i mitten är mittdekorationen från Dahlia Box Small. Den vita pennan som använts längs kanterna är Inkssentials White Opaque Pen.


Här är bokstäverna utstansade i olika kulörer och ihopmonterade. Den turkosa remsan med text är Tinas handstil. Vit penna Inkssentials är använd för att ge ett blänkande intryck. Tre silverfärgade brads i hörnet.


Även på detta kort har Tina monterat ihop olikfärgade ytter- och innerdelar av bokstäverna. Hon har dekorerat med silverbrads, ritat linjer och skrivit text med svart penna.



Texten är utstansad i svart papper, där Tina har använt sig av ytterkanterna. Journaling och blom-/bladmotiv är handritade och färglagda med ProMarkers. Svart penna till linjerna runt om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar