lördag 27 september 2008

4 kortvarianter med Hjärtligt träd!

Susanne har gjort fyra olika varianter av kort med vår nya stämpel Hjärtligt träd. Hon har använt sig av en hel del embossing på korten för att få fram speciella effekter.


Info: Stämpel Kortmakarens Hjärtligt träd stämplat i svart och embossat i clear. Texten är Loopy Lou Cardstock Alphabet Stickers. Trädets hjärtan är färgladga med ProMarkers.



Info: Trädet är stämplat med VersaMark och embossat med silver. Bakgrunden är stämplad med Snöflinga i VersaMark och embossad med clear. Stickels Icicle i trädets hjärtan. Texten är Loopy Lou Cardstock Alphabet Stickers.

Här syns de clear-embossade snöstjärnorna bättre.




Info: Stämpel Kortmakarens Hjärtligt träd, Grattis 6 samt blomma från Hero Arts Flower blossom borders stämplad med VersaMark och embossad med clear samt en blingsten i mitten av varje blomma. Susanne har målat med en embossing penna i trädets hjärtan och sen embossat med grönt.


Info: Kortmakarens Hjärtligt träd stämplat i svart. Aqua Stickles i trädets hjärtan. Texten är Loopy Lou Cardstock Alphabet Stickers. Pappershörnen är rundade med hörnstans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar