måndag 12 april 2010

Stansar, första inlägget

Kortmakaren har fått in många fina stansar från Punch Bunch. Med dessa är det både lätt och roligt att göra egna blommor. Det är också ett billigt sätt att göra blommor på eftersom man kan använda spillpapper. Man kan stansa både i cardstock och i mönstrat papper. Man kan variera sina blommor i det oändliga vilket är sååå roligt! Under veckan kommer jag att visa några enkla sätt att göra blommor med stansarna från Punch Bunch. Jag kommer även att visa lite annat kul man kan göra.
/Helen

Veckans erbjudande
25% på alla stansar från Punch Bunch. Gäller 12-18/ 4. Med reservation för slutförsäljning.

Mysig måndag
Kom och gör din egen blomma med hjälp av stansar från Punch Bunch. Välkommen till butiken mellan 16-20.När man väl börjar göra egna blommor så är det svårt att sluta...Nedan beskriver jag hur jag har gjort den här blomman:Jag har stansat ut blomdelar i olika storlekar och några solar som jag tänker ha i mitten. Jag viker till alla kronbladen och chalkar dem med en stämpeldyna i gult. Solarna i brunt papper som ska sitta i mitten chalkar jag med brun stämpelfärg och klipper små jack i så att de går att forma till. Till sist gör jag hål med en nål och sätter fast allt med en brads i mitten.Blomman hamnade på ett enkelt kort tillsammans med några blad utstansade med Rock Fern Large och Rock Fern Mega. Fjärilen kommer från stämpelplattan Sirlig vår.

2 kommentarer:

  1. måste fråga om dessa stansar bara är att stansa med eller om man behöver en "apparat" till dom. Jag är dålig på att förklara men behöver man ngt tillbehör till dessa stansar för att använda dom.

    SvaraRadera
  2. Näää...det är bara en enkel stans så du behöver ingen speciell apparat!:) Det är bara att stansa på...

    SvaraRadera