lördag 4 februari 2012

Haj haj ny DT

Haj haj!

Jag heter Mia och är ny designer för kortmakaren.Jag är väl mest känd som MiaPuh.Jag samlar på Nalle Puh och har gjort det sen jag var liten :) just därför kallas jag för MiaPuh eller för Puh som mina vänner kallar mig. Jag är galet förtjust i rosa och brukar nästan alltid ha något rosa på mina alster.Jag har 2 kampfiskar, mer kända som hajarna :) dem lär ni få se en hel del av, Odd och lillebror Zodd.Här kommer ett litet kort på mig och 2 alster jag gjort med material från Kortmakaren.
Denna veckan är det ju Melodifestival, ett måste enligt mig och Kortmakaren har rabatt på noter och glitter. Själv hoppas jag att The Monikers lät är lika bra som förra året han var med, en låt man blir glad av.. Precis som man blir glad av flera av kortmakarens användbara stämplar.
Så detta kortet är till er :) håll till godo.Jag har använt följande material från kortmakaren.
Notpapper
Hjärta
Mossgummi bokstäver
Vingar
Rosor
SpetsSom sagt var, hajarna de måste ju också vara med på ett hörn :)


Här har jag använt en stämpel från Hero Arts, med en liten fisk.
Hjärtstämpeln är en kortmakarstämpel likaså grattistexten.


Kortet har jag distressat en del och cirklarna har jag klippt på frihand eller tja ritat av en cd och sen gjort 2 mindre cirklar.
Bladen är grönt papper som jag klippt till.
Wellpapp har jag använt, tycker det är himla användbart och ger lite struktur åt alstret.
Blingstenarna är privata men kortmakaren har flera fina rhinestones och bling inne. Kolla under dekorationer i webshoppen..
Pappersband, charms, rosor och lite glossyaccent på bladen för att ge lite "vattenkänsla" fick det också bli. Sedan limmade jag fast lite sand som havsbotten.


Haj  och på återseende hoppas jag jag inspirerat er något.
/ MP och hajarna.

3 kommentarer: