onsdag 25 maj 2011

Lördagens Kortmakarmara

I lördags gick den av stapeln, vårens efterlängtade Kortmakarmara! Det var ett glatt gäng som på förmiddagen samlades i Floda lada för en hel dag med pyssel. Och vilken dag det blev! Utmaningar, demonstrationer, mini-kurser i kortvikning, gott fika, skapande, shopping, utlottningar, skratt och prat - ingenting saknades! Stort tack till alla deltagare som bidrog till en så lyckad dag! Ett extra tack till er som stannade kvar en stund extra och hjälpte till att städa undan, det var uppskattat.

Stort tack också till följande generösa sponsorer: Reprint, Hero Arts, Sparkle´n´Sprinkle, Creative Company och Knapp-Carlsson.

Snart spikar vi datum för nästa mara, håll utkik i bloggen och butiken!

Nu över till lite bilder från lördagen. Har du fastnat på någon bild och vill att vi tar bort den är det bara att lämna en kommentar eller skicka ett mail till: kortmakarensblogg@gmail.com så ordnar vi det direkt.


Elin hade stämplat och sytt namnskyltar åt sig och de andra tjejerna som ansvarade för dagen.


Elin visar nya produkter.Många var nyfikna på Mould n pour, silk clay och foam clay.

Distress Stain.Massor av härliga produkter.Fina charms.Olika sorters stämpeldynor.Silk clay och Foam clay.Paper Pads från BasicGreyPernilla kommer med godis.

Sara hade små kortvikningskurser under dagen.

Maria gör studentkort.


Lite av vad som skapades under dagen:


Ett vackert tävlingsbidrag med papper från Hero Arts.En fin blomma gjord av bandet Webbed weave.Att göra eget mönsterpapper är roligt! Här används stämpeln Blomranka.Ett fint kort med Wilma som student maskad i studentskylten.Ett annat kort med samma studentstämplar som på kortet ovan.Ett kort i svart och vitt med en stämplad Kalla.Layout med en av de nya Pernilja-blommorna stämplad på vit wellpapp.

2 kommentarer: